Mihoen in stukken breken en volgens gebruiksaanwijzing in kokend water wellen. In zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. In slakom dressing kloppen van limoensap, vissaus en suiker. Dressing met chilipeper op smaak brengen. Bosuitjes, mango, munt en koriander door dressing scheppen. Mihoen toevoegen en salade voorzichtig mengen. Bestrooien met gehakte pinda's.
- algemeenLekker met Thaise biefstuk: smeer een biefstuk in met rode currypasta (pot) en rooster deze op de barbecue ca. 3 minuten tot vlees rondom bruin en van binnen rosé is. Snijd de biefstuk in flinterdunne plakjes en leg deze op de salade.
Mihoen-mangosalade
bijgerecht
4 personen
340 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen in stukken breken en volgens gebruiksaanwijzing in kokend water wellen. In zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. In slakom dressing kloppen van limoensap, vissaus en suiker. Dressing met chilipeper op smaak brengen. Bosuitjes, mango, munt en koriander door dressing scheppen. Mihoen toevoegen en salade voorzichtig mengen. Bestrooien met gehakte pinda's.
algemeen:Lekker met Thaise biefstuk: smeer een biefstuk in met rode currypasta (pot) en rooster deze op de barbecue ca. 3 minuten tot vlees rondom bruin en van binnen rosé is. Snijd de biefstuk in flinterdunne plakjes en leg deze op de salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
125 g mihoen
1 limoen
2 eetlepels Thaise vissaus
3 theelepels donkerbruine basterdsuiker
0 gedroogde chilipeper uit molentje
3 bosuitjes
½ mango
1 zakje verse munt
1 zakje verse koriander
100 g ongezouten pinda's