Flatbread met falafel en hummus (advertorial)

Flatbread + falafel + hummus = een magisch trio! Lekker met frisse ijsbergsla, ingelegde groene peper, cherrytomaten en een zelfgemaakte yoghurtsaus.

515 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de komkommer grof en knijp er zo veel mogelijk vocht uit. Rasp de knoflook. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de yoghurt met het komkommer-, knoflook- en citroen- rasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  2. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de falafel in 6-8 min. gaar. Schep af en toe om.

  3. Snijd ondertussen de rest van de komkommer in dunne plakjes. Snijd de tomaten in kwarten. Bereid de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Zet de flatbreads samen met de yoghurtsaus, falafel, komkommer, tomaat, ijsbergsla, ingelegde groene peper en hummus in bakjes op tafel en laat iedereen zijn eigen broodje maken.

Flatbread met falafel en hummus (advertorial)

Flatbread + falafel + hummus = een magisch trio! Lekker met frisse ijsbergsla, ingelegde groene peper, cherrytomaten en een zelfgemaakte yoghurtsaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig