Wraps met kidneybonen

Lekker en zo gedaan, deze wraps met bonen, mais en oesterzwammen. Lekker veel groente dus ook nog eens vrolijk en kleurrijk.

850 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Maak de paprika’s schoon en snijd in stukken van 1,5 cm. Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 3 min. op middelhoog vuur.

  2. Voeg de paprika, ⅔ van de komijn en ⅔ van de paprikapoeder toe en bak 2 min. mee. Spoel de bonen onder koud stromend water en laat samen met de mais uitlekken. Voeg de bonen en mais toe en bak 2 min., breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Scheur de grotere oesterzwammen grof. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de oesterzwam met de rest van de komijn en van de paprikapoeder ca. 6 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ijsbergsla, het bonenmengsel en de oesterzwam erover. Verdeel de sour cream erover en bestrooi met de tajín en plantaardige rasp en rol op.

Wraps met kidneybonen

Lekker en zo gedaan, deze wraps met bonen, mais en oesterzwammen. Lekker veel groente dus ook nog eens vrolijk en kleurrijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig