Herfst stoofpotje

Boerenkool alleen door de stamppot? Nee hoor! Maak in 25 minuten een stoof van boerenkool, speklapjes en winterpeen.

624 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boerenkool bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Verhit de olie in een braadpan. Snijd de speklapjes in grove stukken en bak in ca. 5 min. krokant. Voeg runderreepjes toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de aardappelschijfjes, wijn, het water en de bouillontablet toe en breng het geheel aan de kook.

  3. Maak de winterwortels schoon en snijd in blokjes. Voeg de peen aan het vlees toe en laat ca. 5 min. zachtjes sudderen. Voeg de boerenkool toe en breng op smaak zout en peper.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Gerelateerde recepten

Herfst stoofpotje

Boerenkool alleen door de stamppot? Nee hoor! Maak in 25 minuten een stoof van boerenkool, speklapjes en winterpeen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig