Gegrilde garnalen met tomatensaus

190 kcal

(Voedingswaarden)

55 min. bereiden

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bosui, peperreepjes en paprika ca. 3 minuten meebakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Tomatenblokjes, wijn, tijm, helft van peterselie, suiker, zout en peper toevoegen. Tomatensaus ca. 25 minuten zachtjes doorkoken. Intussen kaas in dunne plakjes snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ovenschaaltjes invetten met rest van olie. Beetje tomatensaus over bodem van schaaltjes verdelen. Garnalen erover verdelen en rest van saus erover scheppen. Afdekken met plakjes kaas. Schoteltjes ca. 10 cm onder grill schuiven en bovenkant in enkele minuten licht goudbruin laten kleuren. Rest van peterselie erover strooien. Lekker met warm stokbrood.

Gerelateerde recepten

Gegrilde garnalen met tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig