Bonensalade met tonijn

200 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in ca. 3 minuten beetgaar koken. Overdoen in vergiet en afspoelen met koud water. Reuzenbonen afgieten. Ui pellen en in flinterdunne ringen snijden. Steeltjes van peterselie snijden, blad fijnhakken. In kom dressing kloppen van azijn, 3 eetlepels olie, zout en peper. Boontjes, ui en peterselie door dressing scheppen. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Tonijnsteaks halveren en bestrijken met resterende olie. Vis royaal bestrooien met peper en aan beide zijden ca. 1 minuut grillen (de kern moet rauw blijven). Bonensalade over vier borden verdelen, tonijn erop leggen.

Bonensalade met tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig