(Stoof)peertjes in blokjes snijden. Gemberbolletjes fijn snijden. In kom peer, gember en gembersiroop mengen. Van gemberkoek 8 dunne plakken snijden. In schaal 2 lagen maken van achtereenvolgens 4 plakken gemberkoek, helft van gemberpeertjes en helft van vanillekwark. Schaal ca. 15 minuten afgedekt in koelkast zetten. Vlak voor serveren vlokken strooien over trifle.
Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes
nagerecht
4 personen
670 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
(Stoof)peertjes in blokjes snijden. Gemberbolletjes fijn snijden. In kom peer, gember en gembersiroop mengen. Van gemberkoek 8 dunne plakken snijden. In schaal 2 lagen maken van achtereenvolgens 4 plakken gemberkoek, helft van gemberpeertjes en helft van vanillekwark. Schaal ca. 15 minuten afgedekt in koelkast zetten. Vlak voor serveren vlokken strooien over trifle.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 bak stoofpeertjes
2 gemberbolletjes
2 eetlepels gembersiroop
½ pak gemberkoek
500 g volle vanille-kwark
4 eetlepels chocoladevlokken
Dit heb je nodig
glazen schaal, inhoud ca. 1 1/2 liter