Winters stoofpotje met rijst

Koud weer? Dit kruidige stoofpotje (met sherry!) is hartverwarmend.

775 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in de wok en bak de kip in 2-3 min. rondom bruin. Snipper de ui. Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmelange en snijd fijn. Schep de ui, knolselderij en fijngehakte kruiden door de kip en bak ca. 3 min. mee.

  2. Roer de sherry en de paddenstoelen erdoor en laat nog ca. 5 min. zachtjes stoven. Voeg daarna de crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst op de borden en schep de gestoofde kip ernaast.

  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Winters stoofpotje met rijst

Koud weer? Dit kruidige stoofpotje (met sherry!) is hartverwarmend.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig