Doe de limabonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij deze in dunne ringen. Meng de olie en het citroensap tot een dressing. Meng de kruiden door de dressing en breng eventueel op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de bonen en leg de uiringen op de salade.
- combinatietipLekker met artisjok
Italiaanse witte-bonensalade
bijgerecht
4 personen
100 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de limabonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij deze in dunne ringen. Meng de olie en het citroensap tot een dressing. Meng de kruiden door de dressing en breng eventueel op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de bonen en leg de uiringen op de salade.
combinatietip:Lekker met artisjok
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
400 g limabonen in blik
1 rode ui
3 el extra vierge olijfolie
1 el citroensap
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden