Boulognebollen met tartaar en pesto

565 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Uiringen op bord scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Laatste minuut uiringen meewarmen. Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken. In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen. Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus. Lekker met tomatensoep.

Boulognebollen met tartaar en pesto

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig