Mangomousse

Door de lange vingers doet het een beetje denken aan tiramisu. Maar dan met zoete mango en limoen.

220 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de mango dun. Snijd het vruchtvlees langs de pit in plakken. Houd 1 plak mango apart en pureer de rest met het limoensap tot een gladde saus. Schep de helft van de saus in een kom. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Schep de kwark en het merg door de mangosaus. Meng het geheel tot een luchtige mousse in de keukenmachine. Schep de helft van de mangomousse in de coupes. Schep hierop de helft van de mangosaus. Verdeel de rest van de mousse en saus erover. Snijd de achtergehouden mangoplak in 4 repen. Garneer het dessert met lange vinger en een reep mango.

Mangomousse

Door de lange vingers doet het een beetje denken aan tiramisu. Maar dan met zoete mango en limoen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig