Mini 'tiramisu' no bake cheesecakes

Heerlijk zomerse met verse frambozen.

485 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de boter in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Neem van het vuur. Doe de lange vingers in een keukenmachine en maal fijn. Er mogen wat stukjes in zitten. Meng de boter, lange vingers en koffiepoeder door elkaar. Verdeel over de glazen en druk aan.

  2. Meng de mascarpone, kwark en poedersuiker door elkaar. Verdeel voorzichtig over de glazen. Zet 30 min. in de koelkast, zodat de bodem een beetje opstijft. Verdeel de frambozen over de glazen: zet ze rechtop. Serveer direct.

Mini 'tiramisu' no bake cheesecakes

Heerlijk zomerse met verse frambozen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig