Leg de lange vingers op de bodem van de schaal.
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de mango's met de keukenmachine en schenk over de lange vingers.
Roer de mascarpone met kwark en suiker door elkaar. Verdeel het mascarponemengsel over de mango en strijk glad. Laat de tiramisu in 60 min. in de koelkast koud worden.
Rooster het amandelschaafsel. Bestrooi de tiramisu met het amandelschaafsel en serveer.
Tropische mangotiramisu
Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).
Tiramisu maken
Instructievideo - 06:41 min.
Tropische mangotiramisu
Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).
nagerecht
4 personen
400 kcal
10 min. bereiden
1 uur oventijd
Aan de slag
Leg de lange vingers op de bodem van de schaal.
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de mango's met de keukenmachine en schenk over de lange vingers.
Roer de mascarpone met kwark en suiker door elkaar. Verdeel het mascarponemengsel over de mango en strijk glad. Laat de tiramisu in 60 min. in de koelkast koud worden.
Rooster het amandelschaafsel. Bestrooi de tiramisu met het amandelschaafsel en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
12 lange vingers
2 verse mango's
125 g mascarpone
250 g magere kwark
50 g witte basterdsuiker
25 g amandelschaafsel
Dit heb je nodig
ondiepe schaal (inhoud 1 liter)
keukenmachine