Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Doperwten en maïs laten uitlekken. Pasta overdoen in vergiet en met koud water afspoelen. Goed laten uitlekken. Pasta, ui, appel, doperwten, maïs en haring met saus voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Haringsalade erop scheppen.
Pasta-haringsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012176_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
720 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Doperwten en maïs laten uitlekken. Pasta overdoen in vergiet en met koud water afspoelen. Goed laten uitlekken. Pasta, ui, appel, doperwten, maïs en haring met saus voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Haringsalade erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g farfalle
1 ui
1 appel
1 blik doperwtjes extra fijn
1 blik maïskorrels
2 potten haring in tomaten-madeirasaus
1 zak gemengde sla extra