Tonijnsalade op avocado

Snelle salade van tonijn, avocado en ei. Ook lekker als lunch!

355 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min hard en laat in koud water afkoelen.

  2. Pel en snipper de sjalotjes. Knip de bieslook fijn. Meng de tonijn met de mayonaise, sjalotjes en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Schil en halveer de avocado's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Pel de eieren en snijd in plakjes.

  4. Verdeel de avocado's over de borden en schep de tonijnsalade erop. Garneer met de ei plakjes en de rest van de bieslook.

Tonijnsalade op avocado

Snelle salade van tonijn, avocado en ei. Ook lekker als lunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig