Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en geroosterde walnoten

Zin in een snelle salade met vis?

265 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sperziebonen in water met eventueel zout in 5 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en meng in een kommetje met de azijn. Laat staan tot gebruik.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

  3. Snijd ondertussen de radijs in plakjes en de peterselie fijn. Meng de tonijn met de sperziebonen, ui met azijn, peterselie en olie. Meng voorzichtig met de sla en bestrooi met de geroosterde walnoten.

Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en geroosterde walnoten

Zin in een snelle salade met vis?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig