Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken. Bospeen en peultjes schoonmaken. Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken. Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking. In koekenpan boter verhitten. Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren. Zalm bestrooien met dille. Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.
Zalm met dillesaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012228_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken. Bospeen en peultjes schoonmaken. Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken. Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking. In koekenpan boter verhitten. Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren. Zalm bestrooien met dille. Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g aardappels
½ bos bospeen
200 g peultjes
4 zalmfilets
4 eetlepels boter of margarine
1 zakje vissaus dille
3 bosuitjes
1 eetlepel dille