Varkenshaas aan bovenzijde diep insnijden, vullen met tomatentapenade en vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan boter verhitten en varkenshaasjes in ca. 15 à 20 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Varkenshaas uit pan nemen en in plakjes snijden. Varkenshaas serveren met sperziebonen en frites.
Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012275_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
775 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Varkenshaas aan bovenzijde diep insnijden, vullen met tomatentapenade en vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan boter verhitten en varkenshaasjes in ca. 15 à 20 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Varkenshaas uit pan nemen en in plakjes snijden. Varkenshaas serveren met sperziebonen en frites.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes varkenshaas
½ bakje tapenade van gedroogde tomaatjes
4 eetlepels boter of margarine
600 g sperziebonen
750 g Belgische frites
0 olie om te frituren
Dit heb je nodig
cocktailprikkers