Met glas van ca. 9 cm doorsnede uit brood 8 rondjes steken (rest van brood wordt niet gebruikt). Broodrondjes roosteren in broodrooster en iets laten afkoelen. Broodrondjes dun besmeren met boter. 4 broodrondjes op borden leggen. Broodrondjes beleggen met veldsla en helft salade erover verdelen. Afdekken met broodrondjes. Nogmaals laagje sla en salade herhalen. Bieslook fijnknippen. Torentjes en borden bestrooien met bieslook.
Torentje met kip-eisalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012342_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Met glas van ca. 9 cm doorsnede uit brood 8 rondjes steken (rest van brood wordt niet gebruikt). Broodrondjes roosteren in broodrooster en iets laten afkoelen. Broodrondjes dun besmeren met boter. 4 broodrondjes op borden leggen. Broodrondjes beleggen met veldsla en helft salade erover verdelen. Afdekken met broodrondjes. Nogmaals laagje sla en salade herhalen. Bieslook fijnknippen. Torentjes en borden bestrooien met bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 sneetjes wit-casinobrood
1 eetlepel zachte boter of margarine
½ zakje veldsla
1 bakje kip-eisalade
½ zakje verse bieslook