Uitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade. Augurken in reepjes snijden. Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter. 2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. Garnalen over sla verdelen. Garnalen bedekken met sneetje brood. Krabsalade over brood verdelen. Augurkreepjes op krabsalade scheppen. Afdekken met brood. Brood 2 keer diagonaal halveren. Sateprikkers halveren en door brood steken. Rest van veldsla over vier borden verdelen. Sandwiches erop leggen.
Vissandwich
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011957_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade. Augurken in reepjes snijden. Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter. 2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. Garnalen over sla verdelen. Garnalen bedekken met sneetje brood. Krabsalade over brood verdelen. Augurkreepjes op krabsalade scheppen. Afdekken met brood. Brood 2 keer diagonaal halveren. Sateprikkers halveren en door brood steken. Rest van veldsla over vier borden verdelen. Sandwiches erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels zilveruitjes zoetzuur
½ bakje krabsalade
2 zoetzure augurken
6 sneetjes bruin casinobrood
1 eetlepel boter of margarine
1 zakje veldsla
1 bakje roze garnalen
Dit heb je nodig
satéstokjes