Pel de bananen en snijd in plakjes. Besprenkel de plakjes met citroensap. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op. Leg de banaan en perzik in een diepvriesdoos en zet ca. 1 uur in de diepvries. Meng het opgevangen perziksap met de frisdrank. Pureer het bevroren fruit met een staafmixer of keukenmachine. Schenk het sap langzaam bij het fruit en mix tot er een egaal mengsel ontstaat. Giet direct over in de glazen. Serveer met een rietje.
Banaan-perziksmoothie
Een exotische smoothie met banaan, citroen en perzik. 't Lijkt wel een cocktail!
Banaan-perziksmoothie
Een exotische smoothie met banaan, citroen en perzik. 't Lijkt wel een cocktail!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012369_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
240 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in plakjes. Besprenkel de plakjes met citroensap. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op. Leg de banaan en perzik in een diepvriesdoos en zet ca. 1 uur in de diepvries. Meng het opgevangen perziksap met de frisdrank. Pureer het bevroren fruit met een staafmixer of keukenmachine. Schenk het sap langzaam bij het fruit en mix tot er een egaal mengsel ontstaat. Giet direct over in de glazen. Serveer met een rietje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 bananen
1 el citroensap
410 g halve perziken op siroop
600 ml Spa & fruit tropisch fruit
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
rietjes