In kom met vork sinaasappelsap en ansjovisboter door zachte boter prakken. Olijven erdoor mengen. Kom afdekken met plasticfolie of boter op stuk plasticfolie tot smalle rol vormen en in folie wikkelen. Boter in koelkast in 1 uur laten opstijven.
Grillpan verhitten. Kalkoenmedaillons droogdeppen en licht bestrijken met olie. Kalkoenmedaillons in 3-4 min. per kant bruin en gaar grillen. Met meloenbolletjessteker bolletjes uit boter maken, of rol boter in plakjes snijden. Medaillons over twee borden verdelen en op elk bolletje of plakje boter leggen. Lekker met frites en salade.
Gegrilde kalkoenmedaillons met olijvenboter
Gegrilde kalkoenmedaillons met olijvenboter
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002563_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
630 kcal
20 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
In kom met vork sinaasappelsap en ansjovisboter door zachte boter prakken. Olijven erdoor mengen. Kom afdekken met plasticfolie of boter op stuk plasticfolie tot smalle rol vormen en in folie wikkelen. Boter in koelkast in 1 uur laten opstijven.
Grillpan verhitten. Kalkoenmedaillons droogdeppen en licht bestrijken met olie. Kalkoenmedaillons in 3-4 min. per kant bruin en gaar grillen. Met meloenbolletjessteker bolletjes uit boter maken, of rol boter in plakjes snijden. Medaillons over twee borden verdelen en op elk bolletje of plakje boter leggen. Lekker met frites en salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 eetlepel sinaasappelsap
½ eetlepel ansjovisboter (tube)
100 g zachte roomboter
8 groene olijven
1 schaaltje kalkoenmedaillons
1 eetlepel olie
Dit heb je nodig
plasticfolie
meloenbolletjeslepel
grillpan