In koekenpan helft van olie verhitten en krieltjes ca. 10 minuten bakken. In braadpan rest van olie verhitten en roerbakmix ca. 5 minuten bakken. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Krieltjes en ansjovis aan groenten toevoegen. Op smaak brengen met peper. Mozzarella laten uitlekken, halveren en vlak voor serveren door aardappelschotel mengen. Lekker met groene salade en vinaigrettedresssing.
Provençaalse aardappelschotel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012376_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan helft van olie verhitten en krieltjes ca. 10 minuten bakken. In braadpan rest van olie verhitten en roerbakmix ca. 5 minuten bakken. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Krieltjes en ansjovis aan groenten toevoegen. Op smaak brengen met peper. Mozzarella laten uitlekken, halveren en vlak voor serveren door aardappelschotel mengen. Lekker met groene salade en vinaigrettedresssing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 eetlepels olijfolie
1 zak minikrieltjes
1 zak Provençaalse roerbakmix
1 blikje ansjovisfilets
1 zakje minibolletjes mozzarella