Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.
Broodje brie
Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.
- bereidingstipJe kunt het stokbrood 's ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Snijd het brood voor serveren.
- bewaartipMeer weten over kooktechnieken?
Broodje brie
Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.
4 personen
450 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.
bereidingstip:Je kunt het stokbrood 's ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Snijd het brood voor serveren.
bewaartip:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
30 g zachte boter
1 el dijonmosterd
1 vers stokbrood
25 g krulslamelange
200 g roombrie
2 zoetzure augurken
2 tomaten