In kom gehakt, ui, knoflook, oregano, chips, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. Hamburgers aan beide zijden met olie bestrijken. Grillpan (of koekenpan met antiaanbaklaag) verhitten en hamburgers op hoog vuur in 6-8 min. gaar en bruin bakken, halverwege keren.
- algemeenServeer de chimichurriburgers tussen maïspistolets met ijsbergsla en salsa.
Zuid-Amerikaanse chimichurriburger
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002657_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom gehakt, ui, knoflook, oregano, chips, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. Hamburgers aan beide zijden met olie bestrijken. Grillpan (of koekenpan met antiaanbaklaag) verhitten en hamburgers op hoog vuur in 6-8 min. gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:Serveer de chimichurriburgers tussen maïspistolets met ijsbergsla en salsa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g rundergehakt
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
25 g tortillachips nacho cheese
0 versgemalen zwarte peper
2 eetlepels olie
Dit heb je nodig
grillpan