In koekenpan olie verhitten. Knoflook 30 sec. fruiten. Venkel 2 min. meebakken. Paddestoelen toevoegen en geheel al omscheppend 4 min. bakken, tot vocht uit paddestoelen vrijkomt. Druiven toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pan van vuur nemen en blokjes kaas erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.Veldsla over vier borden verdelen en druivenmengsel erop scheppen. Enkele druppels azijn erover sprenkelen.
Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
- algemeenNeem voor dit gerecht blauwaderkaas die goed in blokjes te snijden is, zoals blue stilton, Danish blue of roquefort.
Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002672_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
225 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten. Knoflook 30 sec. fruiten. Venkel 2 min. meebakken. Paddestoelen toevoegen en geheel al omscheppend 4 min. bakken, tot vocht uit paddestoelen vrijkomt. Druiven toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pan van vuur nemen en blokjes kaas erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.Veldsla over vier borden verdelen en druivenmengsel erop scheppen. Enkele druppels azijn erover sprenkelen.
algemeen:Neem voor dit gerecht blauwaderkaas die goed in blokjes te snijden is, zoals blue stilton, Danish blue of roquefort.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 kleine venkelknol
200 g paddestoelenmelange
250 g pitloze witte druiven
125 g stevige blauwaderkaas
1 zakje veldsla
0 balsamicoazijn