Klop het limesap met de olie en de dragon tot een dressing. Breng op smaak met de honing en zout en peper naar smaak. Schep de dressing om met de gehalveerde druiven en de rucola en marineer het gerecht voor het serveren minstens 30 minuten op een koele plaats. Lekker bij gebakken witvis.
- algemeenAppelazijn is een lekker alternatief voor wijnazijn om deze sla mee aan te maken.
Witte druiven met dragon
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005335_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
135 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Klop het limesap met de olie en de dragon tot een dressing. Breng op smaak met de honing en zout en peper naar smaak. Schep de dressing om met de gehalveerde druiven en de rucola en marineer het gerecht voor het serveren minstens 30 minuten op een koele plaats. Lekker bij gebakken witvis.
algemeen:Appelazijn is een lekker alternatief voor wijnazijn om deze sla mee aan te maken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ lime
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 mespunt gedroogde dragon
1 mespunt honing
200 g witte pitloze druiven
1 handje rucolasla