Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.
Mediterraan meergranenbrood
- algemeenServeer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.
Mediterraan meergranenbrood
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002676_220x162_JPG.jpg)
15 porties
175 kcal
10 min. bereiden
3 uur 30 min. wachten
Aan de slag
Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.
algemeen:Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 15 porties)
50 g pijnboompitten
50 g verse groene pesto
1 pak meergranen broodmix
6 gedroogde tomaten op olie
50 g zwarte olijven zonder pit
Dit heb je nodig
broodbakmachine