Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Chocolademousse met frambozensaus
Chocolademousse met frambozensaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012427_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bak frambozen
3 eetlepels rode port
1 eetlepel fijne tafelsuiker
1 beker chocolademousse
0 poedersuiker