Sperziebonen schoonmaken. Krieltjes in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. In pan boter met ui verwarmen en 3 min. smoren. Pan van vuur nemen en haring met dressing door uimengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes serveren met sperziebonen en haring in mosterdsaus.
Haring in mosterdsaus
hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken. Krieltjes in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. In pan boter met ui verwarmen en 3 min. smoren. Pan van vuur nemen en haring met dressing door uimengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes serveren met sperziebonen en haring in mosterdsaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
700 g sperziebonen
1 duopak krieltjes
1 ui
2 eetlepels boter of margarine
3 potten haring in mosterddressing