Aardappelschijfjes met kip en tonijn

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Kipblokjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In braadpan 3 el olie (van tonijn) verhitten en kip 6 min. bakken. Komkommer schillen en in plakjes snijden. Komkommerplakjes omscheppen met 2 el zure room, 1 el azijn (uit potje kappertjes), 1 gesneden bosuitje, zout en peper. Tonijn afgieten en met kappertjes, rest van ringetjes bosui en rest van zure room door kipblokjes mengen. Nog 2 min. verwarmen. Aardappelschijfjes en kip-tonijnmengsel over vier borden verdelen, komkommersalade ernaast scheppen.

Aardappelschijfjes met kip en tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig