Uien en knoflook pellen en snipperen. Courgette en paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan ui en knoflook 2 min. in olie fruiten. Courgette en paprika erdoor scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken, aan de kook laten komen en 5 min. laten koken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en serveren met soepstengels.
Groentesoep met sesamstengels
voorgerecht
4 personen
225 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. Courgette en paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan ui en knoflook 2 min. in olie fruiten. Courgette en paprika erdoor scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken, aan de kook laten komen en 5 min. laten koken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en serveren met soepstengels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 uien
2 teentjes knoflook
1 courgette
1 gele paprika
3 eetlepels olijfolie
750 ml groentebouillon
1 doos soepstengels met sesam