Witlof in lengte in flinterdunne reepjes snijden. Witlof wassen en droogdeppen. In koekenpan boter smelten en witlof in 3 min. beetgaar bakken, tot randjes beginnen te kleuren. Intussen mosterdsoep verwarmen. Soep in vier diepe borden scheppen en witlofreepjes erin leggen. Serveren met soepstengels.
Mosterdsoep met witlof
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002579_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
115 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Witlof in lengte in flinterdunne reepjes snijden. Witlof wassen en droogdeppen. In koekenpan boter smelten en witlof in 3 min. beetgaar bakken, tot randjes beginnen te kleuren. Intussen mosterdsoep verwarmen. Soep in vier diepe borden scheppen en witlofreepjes erin leggen. Serveren met soepstengels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 struikjes witlof
1 el boter
1 zak romige mosterdsoep
4 soepstengels met sesam