Komkommer wassen en in plakjes snijden. Komkommer door aardappelsalade scheppen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op laag vuur in 5 min. per kant gaarbakken. Ananas en kaas laatste minuut erop leggen. Bollen opensnijden en besmeren met ketchup. Hamburger erop leggen. Serveren met salade.
Hawaïburger met aardappelsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012593_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
755 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Komkommer wassen en in plakjes snijden. Komkommer door aardappelsalade scheppen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op laag vuur in 5 min. per kant gaarbakken. Ananas en kaas laatste minuut erop leggen. Bollen opensnijden en besmeren met ketchup. Hamburger erop leggen. Serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 komkommer
600 g aardappelsalade
25 g ongezouten roomboter
300 g Garden Gourmet vegetarische hamburger
4 schijfje ananasschijven
4 plakken extra belegen kaas
4 Twentse bollen
4 el currysaus