20-minuten paella met vis

Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.

540 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn. Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.

  3. Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

20-minuten paella met vis

Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig