Vijgen wassen en kruislings diep insnijden. Kaas verkruimelen en in vijgen stoppen. Ovengrill voorverwarmen. Vijgen in ingevette ovenschaal leggen en kaas 7-8 min. onder grill laten smelten. Intussen dessertwijn op hoog vuur inkoken tot stroperig. Vijgen over vier dessertbordjes verdelen. Wijnsiroop eromheen druppelen.
Verse vijgen met stilton
nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Vijgen wassen en kruislings diep insnijden. Kaas verkruimelen en in vijgen stoppen. Ovengrill voorverwarmen. Vijgen in ingevette ovenschaal leggen en kaas 7-8 min. onder grill laten smelten. Intussen dessertwijn op hoog vuur inkoken tot stroperig. Vijgen over vier dessertbordjes verdelen. Wijnsiroop eromheen druppelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
8 verse vijgen
50 g stilton (kaas)
100 ml dessertwijn
Dit heb je nodig
lage ovenschaal, ingevet