In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3-4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.
Warme bonensalade met krokante ham
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003118_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3-4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels olijfolie
3 groene paprika's
2 x 150 g oesterzwammen
2 teentjes knoflook
2 blikken rode kidneybonen
3 eetlepels balsamicoazijn
3 x 85 g rauwe ham
150 g oude kaas