Uien, paprika's, courgette en tomaten schoonmaken en grof snijden. In pan 3 el olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Paprika en courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten erdoor scheppen en korianderpoeder, zout en peper naar smaak over groenten strooien. Deksel op pan leggen en groenten in nog 10 min. gaarstoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan 2 el olie verhitten en Marokkaanse schijven in 4 min. per kant goudbruin bakken. Couscous en gestoofde groenten over vier borden verdelen, Marokkaanse schijf ernaast leggen.
- algemeenprijs per persoon 2.20 (in oktober/november 2004)
Couscous met Marokkaanse schijf
hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien, paprika's, courgette en tomaten schoonmaken en grof snijden. In pan 3 el olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Paprika en courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten erdoor scheppen en korianderpoeder, zout en peper naar smaak over groenten strooien. Deksel op pan leggen en groenten in nog 10 min. gaarstoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan 2 el olie verhitten en Marokkaanse schijven in 4 min. per kant goudbruin bakken. Couscous en gestoofde groenten over vier borden verdelen, Marokkaanse schijf ernaast leggen.
algemeen:prijs per persoon 2.20 (in oktober/november 2004)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 rode uien
2 rode paprika's
1 courgette
4 tomaten
5 eetlepels olijfolie
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
300 g couscous
2 schaaltjes Tivall Marokkaanse schijven