Kruidige mini-appeltaartjes

Ieder zijn eigen gebakje. Lekker met tijm en pecannoten.

200 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen en in kleine blokjes snijden. Tijmblaadjes van takjes rissen. In kom appel, tijm, pecannoten, rozijnen en stroop door elkaar scheppen. Deegplakjes halveren. Elke holte bekleden met half plakje bladerdeeg. Appelmengsel erin scheppen. In oven taartjes in ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken. Taartjes ca. 5 min. in vorm laten afkoelen. Lauwwarm of koud serveren. Lekker met vanilleroom.

  • algemeenDe pecannoten kunnen vervangen worden door walnoten. Ook heerlijk zijn mini-perentaartjes met hazelnoten. Ga dan uit van 2 stevige, maar wel rijpe peren en 1 zakje hazelnoten van 65 g.

Kruidige mini-appeltaartjes

Ieder zijn eigen gebakje. Lekker met tijm en pecannoten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig