Gebakken griesmeelpunten met druivensalsa

325 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In pan melk met honing aan de kook brengen. Griesmeel erdoor roeren en al roerend in 3-5 min. tot zeer dikke pap koken. Diep bord omspoelen en griesmeelmengsel erin schenken. Griesmeel in ca. 1 uur laten opstijven. Druiven halveren en in kom met abrikozen en gembersiroop door elkaar scheppen. 1 uur laten staan. Griesmeel in 8 punten snijden en door bloem wentelen. In koekenpan olie verhitten. Griesmeelpunten in ca. 4 min. goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Griesmeelpunten met druivensalsa serveren.

Gebakken griesmeelpunten met druivensalsa

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig