Oven voorverwarmen op 175 °C. In kom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen. Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen. Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen. Vorm 1 richel onder midden in oven zetten en taart in 40-45 min. goudbruin en gaar bakken. Taart iets laten afkoelen en royaal bestrooien met poedersuiker. In punten snijden en over borden verdelen. Bolletjes ijs ernaast scheppen.
Warme druiventaart uit de oven met ijs
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002671_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
6 personen
300 kcal
1 uur bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. In kom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen. Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen. Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen. Vorm 1 richel onder midden in oven zetten en taart in 40-45 min. goudbruin en gaar bakken. Taart iets laten afkoelen en royaal bestrooien met poedersuiker. In punten snijden en over borden verdelen. Bolletjes ijs ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
3 eieren
75 g witte basterdsuiker
75 g bloem
150 ml melk
250 g pitloze witte druiven
0 poedersuiker
1 l vanilleroomijs
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)