Bread en butterpuddinkjes met amandelen en basterdsuiker

335 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood elk in vier vierkantjes snijden. Appel bedruppelen met citroensap. Afwisselend laagjes brood en appel in schaaltjes leggen. Ei loskloppen met room en vanillesuiker en over brood en appel schenken. Amandelen en basterdsuiker erover strooien. Boter in vlokjes erover verdelen. Schaaltjes in braadslede zetten. Voorzichtig zoveel kokend water in braadslede schenken dat vormpjes voor 3/4 deel onder water staan. In oven zetten en puddinkjes in 20-25 min. gaar en lichtbruin bakken. Direct serveren.

  • algemeenVervang het rozijnenbrood eens door muesli-notenbrood of door suikerbrood.

Bread en butterpuddinkjes met amandelen en basterdsuiker

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig