Avocadocrème met zalmblokjes en rivierkreeftjes

110 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Avocado's schillen, pit verwijderen en vruchtvlees besprenkelen met wat limoensap. Met staafmixer of in keukenmachine avocado met yoghurtmayonaise tot gladde massa pureren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel extra limoensap. Rivierkreeftjes grof hakken en in kom mengen met zalmblokjes, bieslook, rest van limoensap en peper naar smaak. Avocadocrème over acht kleine glaasjes verdelen. Zalmmengsel erop scheppen en theelepel bij elk glas geven. Lekker met driehoekjes geroosterd brood of met melbatoast.

  • algemeenGeen staafmixer of keukenmachine? Prak de avocado's dan fijn met een vork. Het mengsel wordt dan iets grover.

Avocadocrème met zalmblokjes en rivierkreeftjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig