Appel (eventueel schillen) in heel kleine partjes snijden en met citroensap besprenkelen. Wraptortilla 20 sec. in magnetron verwarmen. Appel in reep op midden van tortilla verdelen. Kaneelpoeder erover strooien. Zijkanten over vulling vouwen. Tortilla vervolgens stevig oprollen en in aluminiumfolie wikkelen. Tortilla samen met wortel in lunchtrommeltje doen.
Appel-kaneelwrap
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003323_220x162_JPG.jpg)
1 personen
270 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Appel (eventueel schillen) in heel kleine partjes snijden en met citroensap besprenkelen. Wraptortilla 20 sec. in magnetron verwarmen. Appel in reep op midden van tortilla verdelen. Kaneelpoeder erover strooien. Zijkanten over vulling vouwen. Tortilla vervolgens stevig oprollen en in aluminiumfolie wikkelen. Tortilla samen met wortel in lunchtrommeltje doen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 appel
1 theelepel citroensap
1 wraptortilla
¼ theelepel kaneelpoeder
2 waspeentjes