Kaas-hamfondue met warme tomaatjes

880 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. In koekenpan met antiaanbaklaag cherrytomaatjes in olijfolie 2-3 min. bakken tot velletjes knappen. Bestrooien met zout.Intussen ham in dunne reepjes snijden en broodjes in blokjes snijden. Broodblokjes en tomaatjes op groot bord leggen.Bakje minifondue in magnetronbestendige kom overdoen. Hamreepjes en Italiaanse kruiden erdoor roeren. Kaasfondue 1 min. op hoogste stand in magnetron verwarmen, doorroeren en nog 1 min. verwarmen. Fonduekom op bord zetten, tomaatjes ernaast scheppen en bestrooien met zout. Telkens tomaatje of broodblokje aan vork prikken en in gesmolten kaas dopen.

Kaas-hamfondue met warme tomaatjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig