Moussaka met aubergine en aardappel

605 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de aubergines in plakken van ½ cm dik en bestrooi met zout. Verhit in een pan de tomatensaus en de tofu. Verhit in een koekenpan de olie en bak de helft van de aubergineplakken aan beide kanten lichtbruin. Laat op keukenpapier uitlekken. Herhaal dit met de andere plakken aubergine. Meng de room Culinair met de kaas. Vet de ovenschaal in. Vul de ovenschaal met de helft van de aubergineplakken, de helft van de tomatensaus en de aardappelschijfjes. Verdeel de rest van de tomatensaus erover. Leg de rest van de aubergineplakjes erop en schenk de room erover. Bestrooi met de kaas. Bak de moussaka in het midden van oven in ca. 30 min. gaar.

  • combinatietipLekker met groene salade en yoghurtdressing.

Moussaka met aubergine en aardappel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig