Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en rundergehakt in 3 min. rulbakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Mix en 250 ml water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. op laag vuur laten indikken. Maïs laten uitlekken en toevoegen. Spinazie erbij doen en al omscheppend 2 min. op hoog vuur meebakken. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, met gehaktmengsel vullen en dichtvouwen. Tortilla's met saus serveren. Lekker met groene salade en vinaigrette.
Kleurige groententortilla's met gehakt
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012838_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en rundergehakt in 3 min. rulbakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Mix en 250 ml water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. op laag vuur laten indikken. Maïs laten uitlekken en toevoegen. Spinazie erbij doen en al omscheppend 2 min. op hoog vuur meebakken. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, met gehaktmengsel vullen en dichtvouwen. Tortilla's met saus serveren. Lekker met groene salade en vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rode paprika's
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje rundergehakt
1 zakje burrito seasoningmix
1 blik maïskorrels
1 zak panklare spinazie
1 zak wraptortilla's
½ potje wrap sauce