Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en vleesreepjes in 5 min. rondom bruinbakken. Kruidenmix erdoor mengen en 100 ml water toevoegen. Paprika 3 min. met vlees meebakken. Maïs laten uitlekken en meewarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met rundvleesmengsel, zure room en wrap sauce vullen. Lekker met tomatensalade en vinaigrette.
Tortilla's met rundvlees
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012751_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en vleesreepjes in 5 min. rondom bruinbakken. Kruidenmix erdoor mengen en 100 ml water toevoegen. Paprika 3 min. met vlees meebakken. Maïs laten uitlekken en meewarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met rundvleesmengsel, zure room en wrap sauce vullen. Lekker met tomatensalade en vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rode paprika's
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes rundvleesreepjes naturel
1 zakje fajita seasoning mix
1 blikje maïskorrels
1 pak flour tortilla's
1 bekertje zure room
1 pot wrap sauce