Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Kalkoenfilet in dunne reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en paprika toevoegen enca. 3 minuten meebakken. Burritomix en 125 ml water toevoegen en goed mengen. Geheel nog ca. 4 minuten verhitten. Intussen tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Aan tafel tortilla's vullen met guacamole, kalkoen-paprikamengsel en zure room. Lekker met een salade van ijsbergsla met vinaigrette.
Tortilla's met kalkoen en guacamole
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012143_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Kalkoenfilet in dunne reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en paprika toevoegen enca. 3 minuten meebakken. Burritomix en 125 ml water toevoegen en goed mengen. Geheel nog ca. 4 minuten verhitten. Intussen tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Aan tafel tortilla's vullen met guacamole, kalkoen-paprikamengsel en zure room. Lekker met een salade van ijsbergsla met vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes kalkoenfilet
1 ui
1 zak paprika's
3 eetlepels olijfolie
1 zakje burrito seasoningmix
1 pak flour tortilla's
1 pot guacamoledip
1 bekertje zure room