Peultjes in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken en afgieten. In kom eieren met bosuitje, sesamolie, 1/2 tl zout en peper loskloppen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In grote koekenpan olie verhitten en van eimengsel dunne omelet bakken. In kommetje chilisaus met sojasaus en 1 el water losroeren. Warme rijst door peultjes scheppen. Omelet op bord laten glijden, rijst-peultjesmengsel erop scheppen en omelet dubbelvouwen. Chilisaus apart erbij serveren.
Gevulde rijstomelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003501_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
1 personen
870 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Peultjes in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken en afgieten. In kom eieren met bosuitje, sesamolie, 1/2 tl zout en peper loskloppen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In grote koekenpan olie verhitten en van eimengsel dunne omelet bakken. In kommetje chilisaus met sojasaus en 1 el water losroeren. Warme rijst door peultjes scheppen. Omelet op bord laten glijden, rijst-peultjesmengsel erop scheppen en omelet dubbelvouwen. Chilisaus apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
200 g peultjes
2 eieren
1 bosuitje
2 theelepels sesamolie
1 zakje voorgekookte langkorrel express rijst
2 eetlepels olie
1 eetlepel chilisaus
3 eetlepels Japanse sojasaus